YogastudioG_sqaure

Yogastudio Gurbatschan is jarig

Om dit te vieren geef ik 1 maand gratis yoga- en meditatielessen CADEAU aan 5 gemotiveerde personen.
Om kans te maken op deze aanbieding vraag ik je waarom je dit graag zou willen in een paar zinnen op te schrijven en mij te mailen. Het e-mailadres vind je op mijn website www.yoga-g.nl
Let op: deze actie loopt tot en met 8 februari 2016. Meld je snel aan!

Ruim aanbod in Amersfoort

Ik geef wekelijks Kundalini yoga & meditatie-lessen en Aerial yoga (yoga in een hangende doek) en verder geef ik verschillende workshops zoals gong- en klankschalen healingconcert, kristallen klankschalen healingconcert, intuïtieve Indiase massage weekend workshop en LACHYOGA in Amersfoort. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent, ik onderwijs je wat je nodig hebt.

Neem gerust een proefles in yoga en meditatie! Voor informatie klik hier!

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Yogaleraar Gurbatschan
Méér energie en diepe ontspanning