Alleen de ervaring telt!

Mijn meester, YOGI BHAJAN, heeft mij jaren geleden de opdracht gegeven mijn ervaring met anderen te delen. En dat doe ik ook, vanuit mijn open HART. Ik vertel altijd veel, maar er is één ADVIES dat ik mijn cursisten altijd mee geef en dat is om mij niet klakkeloos te geloven, maar om zelf ERVARING op te doen. Als je iets ervaren hebt, dan is het namelijk van jou en dan weet je dat iets zo is. Dat geeft je de MOTIVATIE om er verder mee te gaan waardoor je dagelijks BEWUSTER wordt van binnen uit. Yoga gaat om verbinding, dit is een ervaring die je op kan doen in mijn yogalessen.

Ruim aanbod in Amersfoort

Ik geef wekelijks Kundalini yoga & meditatie-lessen en Aerial yoga (yoga in een hangende doek) en verder geef ik verschillende workshops zoals gong- en klankschalen healingconcert, kristallen klankschalen healingconcert, intuïtieve Indiase massage weekend workshop en LACHYOGA in Amersfoort. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent, ik onderwijs je wat je nodig hebt.

Neem gerust een proefles in yoga en meditatie! Voor informatie klik hier!

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Yogaleraar Gurbatschan
Méér energie en diepe ontspanning