pointer

Meditatie van Guru Nanak:

Mantra: Har Har Har Har Hari Hari

Houding:

Zit in kleermakerszit. Breng de rechterarm omhoog voor de borst, buig de elleboog zodat de onderarm parallel met de grond en met de palm naar de grond gericht voor het hartgebied is. Breng de linkerarm van het lichaam af omhoog met de bovenarm parallel met de grond op schouderhoogte. Buig de elleboog zodat de onderarm rechtop is met de vingers omhoog gericht. De handpalm is naar voren gericht, de hand in gian mudra (de top van de wijsvinger en duim tegen elkaar), alsof je een belofte aflegt.

De gehele mantra wordt herhaald op een enkele ademhaling. De klank is ontspannen op een toonhoogte, automatisch veranderend van klemtoon als je voortgaat in de stadia van de mantra.

Lengte: 11 tot 31 minuten

Ogen: De ogen zijn een tiende open en gefocust op de tip van de neus.

Deze meditatie zorgt voor een diep gevoel van zelfredzaamheid. Het maakt het je mogelijk je identiteit van je succes te scheiden. Het geeft je potentie, productiviteit en kaliber. Het zorgt dat je gaat experimenteren en dat je gelooft in jezelf. Succes komt dan om je te dienen in plaats van dat je het achterna loopt. Deze meditatie werd onderwezen door Guru Nanak. Het werd doorgegeven door Baba Siri Chand en later door Guru Hargobind.

Wil je meer leren over Kundalini? Kom dan naar de lessen.

Ruim aanbod in Amersfoort

Ik geef wekelijks Kundalini yoga & meditatie-lessen en Aerial yoga (yoga in een hangende doek) en verder geef ik verschillende workshops zoals gong- en klankschalen healingconcert, kristallen klankschalen healingconcert, intuïtieve Indiase massage weekend workshop en LACHYOGA in Amersfoort. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent, ik onderwijs je wat je nodig hebt.

Neem gerust een proefles in yoga en meditatie! Voor informatie klik hier!

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Yogaleraar Gurbatschan
Méér energie en diepe ontspanning