Aanbevelingen:

Deelnemers aan bodyscan, kundalini yoga & meditatie trainingen, volle maan meditatie, kennismaking workshop ontspanning, lachyoga workshops, gong en klankschalen healing concert workshop, kristallen klankschalen healing workshop, aerial yoga workshops e.d. aan het woord:

Bodyscan:
“Na eigenlijk alle “reguliere” wegen bewandeld te hebben was ik nog steeds niet van mijn blessure af.. De wanhoop een beetje nabij kwam Gurbatschan in mijn leven. Al na de eerste “bodyscan” gelijk de volgende dag pijnvrij. Gurbatschan helpt met het verdere traject en geeft duidelijke handvaten om verder te bouwen. Bij deze van harte aanbevolen”

Daniël Kouwenhoven

Kundalini yoga en meditatie:
“Aan de geest die kalm is, geeft het gehele universum zich over.”
Lao-Tse (6e eeuw v. Chr.)

Gurbatschan is een uiterst bescheiden, hoogst ervaren Yogi/Guru, vol met wijsheid.

“You can’t stop the waves (of life), but you can learn to surf (meditate).”   Jon Kabat-Zinn

Als je op zoek bent naar wie je werkelijk bent, bevrijdt van all hedendaagse alledaagse stress met alle symptomen van dien– dan kan ik je de Kundalini Yoga-meditatie van Gurbatschan van harte aanbevelen!

What you practise grows stronger.

Gert

Kundalini yoga en meditatie:
“Ik kom al jaren iedere week bij Gurbatschan voor Kundalini Yoga. Heerlijk, hoe ik me ook voel als ik heen ga, ik kom altijd meer ontspannen weer thuis!”

Andrea Lenis

Kundalini yoga en meditatie:
“Bijzondere ervaring om jezelf te leren kennen door middel van gezamenlijk Kundalini Yoga bij de Yoga studio van Gurbatschan Singh te beoefenen (op een snelle manier verbinding maken met jezelf!) Ik ben wel een stukje verder gaan wonen, ga toch iedere week trouw er weer naar toe. De workshops zijn voortreffelijk gearrangeerd en mijn voorkeur heeft toch wel de klankschalen workshop. Als kennismaking raad ik iedereen aan een workshop te beleven. Zo heb ik zelf jaren geleden de yoga-g.nl leren kennen en weet, er is maar een manier : Geloof niets, ervaar het !!!.”

Monique van der Klugt

Kundalini yoga en meditatie:
“In het ruime aanbod van yogavormen zou je bijna verdwalen. Gelukkig worden er in Nederland ook authentieke lessen gegeven. Leraar Gurbatschan biedt dergelijke lessen. Hij is een authentieke, vriendelijke yogaleraar. Zijn Kundalini yogalessen ervaar ik als ontspannend, inspannend en op het juiste moment weer ontspannend. Je kunt de les beleven als een lange, zorgvuldig opgebouwde meditatie waar ook ruimte is voor ademhalingstechnieken en meditatieve zang. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat Gurbatschan volledig aanwezig is, vrolijk en behulpzaam. Ook als je net begint, zijn er manieren hoe je toch mee kunt doen. Ik raad uit de grond van mijn hart zijn lessen aan.”

Koen Bugter

Kundalini yoga en meditatie:
“Gurbatschan geeft op zijn eigen, unieke wijze de Yoga lessen op een voor mij zeer authentieke wijze. Verwacht hier niet stylische oefeningen, maar vooral Yoga zoals Yoga bedoelt is, gerichte energie en met de traditionele kenmerken als het zingen van Mantra’s. Zeker de moeite waard om kennis te maken met Gurbatschan.”

Bart ten Oever

Aerial yoga workshop:
“Gisteravond een workshop Aerial Yoga gedaan. De opbouw was van gemakkelijke oefeningen naar uiteindelijk 2 x ondersteboven in de doeken hangen. Geweldig!! zeer zeker de moeite waard om nog een keer te gaan doen.. Dank voor deze bijzondere ervaring.”

Ilja van Buitenen

Kundalini yoga en meditatie:
“Gurbatschan heeft een prettige manier van lesgeven en aan de oefeningen kan iedereen meedoen. Hij vertelt interessante weetjes en geeft vaak een uitleg over de oefening of de achtergrond ervan. Op de achtergrond vaak een fijn muziekje. De studio is ingericht in een ontspannen sfeer. De groepen zijn zo dat je wel de ruimte hebt op je matje. Elke week weer fijn!”

Jannie Van de Pol

Kundalini yoga en meditatie:
“Maandagavond: Ja ik mag weer naar yoga! Adem in en uit. Gurbatschan geeft niet alleen yoga oefeningen, hij geeft je ook veel om over na te denken. Wijze lessen, tips of een inspirerend verhaal, dat krijg je ook mee. Door de oefeningen kom je jezelf tegen en dat is leerzaam. In een vertrouwde omgeving werk je aan je body, mind and soul.”

Merel Simone Verburgt

Aerial yoga workshop:
“Afgelopen vrijdag een Aerial yoga workshop gevolgd bij #Gurbatschan. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Hij was zorgvuldig, hij zorgde voor veiligheid en vertrouwen”

Nienke Kamminga-Steenhuisen

Aerial yoga workshop:
“Bij Gurbatschan een workshop Aerial Yoga gevolgd. Hij geeft rustig, duidelijk en vriendelijk les, met veel aandacht voor een stapsgewijze opbouw, adem en je eigen grenzen. Het was veilig, uitdagend en Aerial Yoga sprak de hele groep aan – een echte aanrader.”

Manon Bruinsma

Volle maan meditatie:
“I come here to learn and live richer in return.”

Ecem Deniz

Volle maan meditatie:
“Gurbatschan is een fijne en goede yogaspecialist. Ik volg al een paar jaar Kundalini yoga bij hem in Amersfoort. Het helpt mij beter te ontspannen en meer rust te vinden. Voorheen kon ik mij druk maken om niets. Dankzij de tips tijdens de lessen kan ik hier nu beter mee omgaan.”

Madelon van de Water

Volle maan meditatie:
“Dichterbij de bron van de Kundalini yoga kun je niet komen. Yoga is geen les, yoga is een leven. Gurbatschan leert hoe je zelf yoga een plaats in je leven geeft met als resultaat ontspanning en een andere kijk op de dagelijkse zaken.”

Champal Gijzen

Volle maan meditatie:
“Mooie ervaring.”

Alexander Heuvelman

Volle maan meditatie:
“Dank je wel voor deze bijzondere en ontspannende ervaring.”

Rian Lommers

Volle maan meditatie:
“Ik vond deze avond prachtig. Volgende keer ben ik er weer bij.”

Oktay Karatas

Volle maan meditatie:
“Bijzondere groepsmeditatie van 31 minuten. Erg mooi om in de groep 31 minuten te verbinden. Vooral mantra’s zingen was super.”

Dave Mossing

Volle maan meditatie:
“Bijzondere ervaring met diepte ontspanning, even geen gedachten in het drukke bestaan. De groepsverbinding is dynamisch, dit moet iedereen ervaren.”

Wilma

Volle maan meditatie:
“Een hele bijzondere ervaring; diepe emotie (achtbaan) uiteindelijk geruststelling en ontspannen. Minder was de gong, die bracht bij mij oud zeer naar boven, maar wel goed voor verwerking. Dank u wel voor de bijzondere avond. De avond voelde als een éénheid.”

Jeanette Lam

Volle maan meditatie:
“De volle maan meditatie gegeven door Gurbatschan is écht een bijzondere ervaring! Het geeft een gevoel van verbondenheid met de groep en na afloop ga je met een grote glimlach op je gezicht vol energie naar huis. Kortom: ik kan iedereen aanraden het zelf te komen ervaren!”

Cora Berger

Aerial yoga workshop:
“Vandaag mijn eerste ervaring met Aerial yoga. Verrassend, ontspannend en zo anders dan de Kundalini yogalessen die bij je volg. Dit smaakt naar meer, omdat ik vooral “de speelsheid” erg leuk vind, wat wij als volwassenen soms zo “vergeten” zijn. Op een vrolijke manier bewegen. Dank je wel.”

Marietta van den Brink

Aerial yoga workshop:
“Ik vond het een leuke les! Dingen gedaan waarvan ik eerst dacht dat dit me niet zou lukken, maar met de goede en geduldige begeleiding is het toch gelukt! Les is leerzaam en wordt met humor gegeven.”

Lisette

Aerial yoga workshop:
“Wauw, je kan echt veel meer dan je van tevoren kan bedenken. Ontspannen!”

Marianne

Kennismaking workshop ontspanning:
“Het is prettig om te doen. Ik heb er veel van geleerd en ik word ontspannen. Dank je wel.”

Homaira Razmenda

Kennismaking workshop ontspanning:
“Jouw yoga ontspanningsoefeningen brachten meteen de energie terug in mijn lichaam. Ik voelde de balans herstellen en was tot nieuwe prestaties in staat.”

Joycet Reinders

Kennismaking workshop ontspanning:
“Prettige, ontspannen sfeer. Het werken met de adem geeft ruimte en rust in je hoofd en loslaten in je lichaam.”

Odile Fiscalini

Kundalini yoga & meditatie:
“Gurbatschan is a great inspirator and a realtime teacher that brings out the best in you. Don’t believe anything I say : experience it.”

Monique van der Klugt

Volle maan meditatie:
“Vanavond heb ik een fantastische vreugde ervaren gedurende de Maanmeditatie. Ik voelde me zo energiek en vrolijk na afloop dat ik niet anders kon dan toegeven dat samen in een groep mediteren een bepaalde energie opwekt dat een diepere ontspanning en ervaring meer zich meebrengt.”

Isaura Bautista

Volle maan meditatie:
“Het was een zeer bijzondere ervaring. Voorheen was ik altijd zo moe met volle maan, maar tijdens groepsmeditatie en klankenschaalsessie werd ik vrolijk en had steeds een glimlach op mijn gezicht en ik heb heerlijk kunnen slapen. Kan nu niet wachten op de volgende volle maan.”

Dilek Aykul 

Volle maan meditatie:
Een bijzondere ervaring. Deze keer in een kleinere groep en iets anders dan normaal. Namelijk ook met de gong en klankschalen erbij. En we hebben ze samen bespeeld. Het was heel gemoedelijk en gezellig om met elkaar verschillende klanken te laten horen, naar elkaar te luisteren en daarna samen mantras zingen. Ik werd heel blij en ontspannen van deze avond. Genoten van het moment. Ik zou zeggen probeer het ook een keer;).”

Eva Koschutnig

Klankschalen workshop:
“Ik heb twee keer een klankschalenworkshop bijgewoond. Het was bijzonder en beide workshops heb ik verschillend ervaren. De geluiden brengen je tot een diepe rust en ontspanning. Je gaat naar binnen en ervaart een innerlijke vrede. Het voelt heerlijk en je voelt je diep ontspannen en relaxed. Echt een aanrader.”

Facila Nan

Volle maan meditatie:
“Net weer thuis van een geweldig mooie volle maan meditatie bijeenkomst in Yogastudio Gurbatschan. Het was deze keer anders dan anders: Gurbatschan Singh bracht eerst onze energie in balans door op de gong te slaan. Daarna bespeelden we met elkaar de klankschalen en de klankstaafjes corresponderend met de chackra’ s. Ik voelde daarna duidelijk een verandering van de energie in mijzelf en de lichte hoofdpijn die ik al een paar dagen had, was onmiddellijk verdwenen. Als laatste zongen we 31 minuten lang de healingmantra Sa Re Sa Sa. Ik vond het geweldig en heb genoten.”

Mieke Saers

Lachyoga workshop:
“Lachyoga afgelopen vrijdagavond gedaan. Heerlijk rollend van het lachen kom ik tot ontspanning. Een echte aanrader om vrolijk door het leven te gaan. Top, bedankt.”

Marleen Philippen

Kundalini yoga & meditatie:
“Kundalini yoga brengt je energie, lenigheid, ontspanning en levenskracht. Gurbatschan leeft de diepe yoga wijsheid en weet die op inspirerende wijze over te brengen! Je kunt zijn lessen elke dag toepassen, het voegt enorme waarde toe aan je leven. Een echte aanrader!”

Anoniem

Lachyoga workshop:
“We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Ik, en mijn zusje ook, zou het iedereen aanraden om een keer een workshop lachyoga te gaan volgen. Heerlijk even niks, je hoofd leeg en jezelf weer vullen met positieve energie! We hebben het er nog steeds over, doen elke dag een oefening in de spiegel en sturen elkaar leuke lach-teksten via de app. Om het positieve gevoel vast te houden!”

Elly Weening

Lachyoga workshop:
“Mijn man en ik hebben bij Gurbatschan een Lachyoga les gevolgd. Wij gingen er met een open mind naartoe. Bij binnenkomst had ik al het gevoel dat dit een leuke les gaat worden. Door de grappige oefeningen die we met elkaar deden, was iedereen al gauw ‘over’ en werd de sfeer alleen maar losser. Sommige zaten zich echt te bescheuren van het lachen. Dit voelde heel aanstekelijk voor iedereen. Al met al een les om nooit meer te vergeten. Ik denk dat mijn lijf weer goed door elkaar geschud is en ik er de komende tijd zeker profijt zou hebben van deze kostbare les. Mijn dank is groot Gurbatschan.”

Anonium

Kundalini yoga & meditatie:
“Twee jaar geleden begonnen bij toeval bij Gurbatschan . Van een onzeker stress gevoelig en verdrietig mens veranderd in een tevreden blij gelukkig mens lichamelijke klachten voor een groot gedeelte verdwenen weer kunnen genieten . Mijn uitspraak tegen mijn man; kun je je ook zo voelen ?! Rust en vrede in hoofd en lichaam dankzij kundalini yoga en wijze lessen bij Gurbatschan in yogastudio Amersfoort.”

Alphons en Anne de Beer

Lachyoga workshop:
“We gingen met een open mind, onvoorbereid, niet wetende wat ons te wachten stond en we hebben een super leuke en leerzame avond gehad. Leuke mensen ontmoet en Gurbatschan hebben we in ons hart gesloten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.”

Rudy en Ursela Bijlsma

Lachyoga workshop:
“Gurbatschan gisteren deed ik mee met jouw workshop lachyoga. Wat ik er uit meeneem: lach wat vaker om de dingen die je tegen komt, lachen relativeert. Lach eens in de spiegel naar jezelf. Blaas al je zorgen in een ballon en laat die los. Lach eens wat vaker naar een ander. Breng meer lach in je leven. Als onder andere hypnotherapeut, vind ik dit mooie hypnotische suggesties die door kunnen werken op ons onderbewustzijn.”

Wies van Olst

Kundalini yoga & meditatie:
“Gurbatschan is een zeer inspirerende yogaleraar. Geen enkele les is hetzelfde. Altijd enerverend, met passie, humor en een groot enthousiasme gegeven. Dikwijls passeren er verhalen uit de klassieken van yoga en uit zijn eigen (spirituele) ervaring. Dit verrijkte de lessen of de vroege Sadhna-ochtenden. Ik heb Gurbatschan leren kennen als een warm persoon die de warmte ook in zijn lessen stopt. Dit uit zich naast inspirerende yogalessen ook in het organiseren van speciale yogasessies rond een bepaald thema (bijvoorbeeld volle maan) of yogaweekenden. Yogaleraar Gurbatschan is uniek.”

Marjolijn Willemsen

Kundalini yoga & meditatie:
“Gurbatschan is een zeer inspirerende en ervaren yoga & meditatieleraar. De cursus voelt als een levensles, waar ik heel veel profijt van heb! Ik volg nu 8 jaar yoga & meditatielessen bij Gurbatschan en heb het gevoel dat ik oneindig kan groeien en ontwikkelen. Ik ben zeer dankbaar deze “wijze” lessen te mogen volgen.”

Mark Gruijters

Lachyoga workshop:
“Een heel gemoedelijke sfeer die Gurbatschan met zijn lachworkshop weet te creëren, je ziet onze gezichten in de loop van de avond ontspannen en ik merk dat ik van binnenuit ga glimlachen. Wat ontzettend leuk om dit in een groep te doen!”

Maryska Snijders

Volle maan meditatie:
“Mijn eerste volle maanmeditatie was met 1 woord onvergetelijk! Het in een cirkel zitten met elkaars handen vast gaf me een gevoel van verbondenheid. Het doorgeven en ontvangen van energie tijdens het zingen van de bijzonder krachtige mantra gaf me een ongekende ervaring van reiniging, ruimte en heling. Alles danste in mij en door ons heen. Ik voel me nu nog dankbaar en opgeladen met levendige energie.”

Fleur Span – Gaakeer

Kundalini yoga & meditatie:
“Tijdens de yogalessen zegt Gurbatschan vaak ‘geloof niets van wat ik zeg maar ga het zelf ervaren’. Samen mediteren onder de invloed van de volle maan, het is een fantastische ervaring. De energie was voelbaar van mijn kruin tot mijn tenen. Ik ben weer opgeladen, relaxed en voel me vol liefde. Het is ook bijzonder om te ervaren dat je tijdens het mediteren één wordt met de hele groep. Als toch eens alle mensen op aarde 31 minuten zouden mediteren tijdens de volle maan……”

Marlies Toonstra

Volle maan meditatie:
“Donderdag voor het eerst een maanmeditatie meegemaakt bij Gurbatschan.

Het was een bijzondere ervaring om de mantra die we zongen rond te horen gaan  in de groep en de individuele stemmen van alle deelnemers ook te horen. Je krijgt energie van elkaar en geeft het weer door. Gedurende een half uur vormden  we als het ware een rondgaande ketting van klanken. Ik stelde me op het laatst voor dat het een soort cirkelvormig lint van maanlicht was dat we met z’n allen creëerden. Tegen het einde had ik een erg warm hoofd. Dat komt denk ik door de energie die je krijgt. De meeste mensen hadden wel langer door willen gaan. Na afloop konden we onze ervaringen delen, kregen we heerlijke thee en je voelt je zóóó heerlijk ontspannen.”

Elisabeth Karstens

Kundalini yoga & meditatie:
“Heeft mij een beter leven gegeven ! Geen stress en tevreden in mijn lijf en hoofd! Doe regelmatig de diepe ademhaling voel me daar erg goed bij!”

Lidy Melkert

Ik wil deze ervaring ook beleven