Aanbevelingen:

door de deelnemers over kundalini yoga & meditatie trainingen, lachyoga workshops, gong en klankschalen healing concert workshop, kristallen klankschalen healing workshop, aerial yoga e.d.

Kundalini yoga & meditatie: Gurbatschan is a great inspirator and a realtime teacher that brings out the best in U. Don’t believe anything I say : experience it.

Monique van der Klugt

Volle maan meditatie: vanavond heb ik een fantastische vreugde ervaren gedurende de Maanmeditatie. Ik voelde me zo energiek en vrolijk na afloop dat ik kon niet anders dan toegeven dat samen in een groep mediteren een bepaalde energie opwekt dat een diepere ontspanning en ervaring mer zich meebrengt.

Isaura Bautista

Volle maan meditatie: het was een zeer bijzondere ervaring. Voorheen was ik altijd zo moe met volle maan, maar tijdens groepsmeditatie en klankenschaalsessie werd ik vrolijk en had steeds een glimlach op mijn gezicht en ik heb heerlijk kunnen slapen. Kan nu niet wachten op de volgende volle maan.

Dilek A

Volle maan meditatie: een bijzondere ervaring. Deze keer in een kleinere groep en iets anders dan normaal. Namelijk ook met de gong en klankschalen erbij. En we hebben ze samen bespeeld. Het was heel gemoedelijk en gezellig om met elkaar verschillende klanken te laten horen, naar elkaar te luisteren en daarna samen mantras zingen. Ik werd heel blij en ontspannen van deze Avond. Genoten van het moment.
Ik zou zeggen probeer het ook een keer;).

Eva Koschutnig

Klankschalen workshop: ik heb twee keer een klankschalenworkshop bij gewoond. Het was bijzonder en beide workshops heb ik verschillend ervaren. De geluiden brengen je tot een diepe rust en ontspanning. Je gaat naar binnen en ervaart een innerlijke vrede. Het voelt heerlijk en je voelt je diep ontspannen en relaxed. Echt een aanrader.

Facila Nan

Volle maan meditatie: net weer thuis van een geweldig mooie volle maan meditatie bijeenkomst in Yogastudio Gurbatschan. Het was deze keer anders dan anders: Gurbatschan Singh bracht eerst onze energie in balans door op de gong te slaan. Daarna bespeelden we met elkaar de klankschalen en de klankstaafjes corresponderend met de chackra’ s. Ik voelde daarna duidelijk een verandering van de energie in mijzelf en de lichte hoofdpijn die ik al een paar dagen had, was onmiddellijk verdwenen.
Als laatste zongen we 31 minuten lang de healingmantra Sa Re Sa Sa. Ik vond het geweldig en heb genoten.

Mieke Saers

Lachyoga workshop: lachyoga afgelopen vrijdagavond gedaan. Heerlijk rollend van het lachen kom ik tot ontspanning. Een echte aanrader om vrolijk door het leven te gaan. Top, bedankt.

Marleen Philippen

Kundalini yoga & meditatie: kundalini yoga brengt je energie, lenigheid, ontspanning en levenskracht. Gurbatschan leeft de diepe yoga wijsheid en weet die op inspirerende wijze over te brengen! Je kunt zijn lessen elke dag toepassen, het voegt enorme waarde toe aan je leven. Een echte aanrader!’

Anoniem

Lachyoga workshop: we hebben een ontzettend leuke avond gehad! Ik, en mijn zusje ook, zou het iedereen aanraden om een keer een workshop lachyoga te gaan volgen. Heerlijk even niks, je hoofd leeg en jezelf weer vullen met positieve energie! We hebben het er nog steeds over, doen elke dag een oefening in de spiegel en sturen elkaar leuke lach-teksten via de app. Om het positieve gevoel vast te houden!

Elly Weening

Lachyoga workshop: mijn man en ik hebben bij Gurbatschan een Lachyoga les gevolgd. Wij gingen er met een open mind naartoe. Bij binnenkomst had ik al het gevoel dat dit een leuke les gaat worden. Door de grappige oefeningen die we met elkaar deden, was iedereen al gauw ‘over’ en werd de sfeer alleen maar losser. Sommige zaten zich echt te bescheuren van het lachen. Dit voelde heel aanstekelijk voor iedereen. Al met al een les om nooit meer te vergeten. Ik denk dat mijn lijf weer goed door elkaar geschud is en ik er de komende tijd zeker profijt zou hebben van deze kostbare les. Mijn dank is groot Gurbatschan.

Anonium

Kundalini yoga & meditatie: twee jaar geleden begonnen bij toeval bij Gurbatschan . Van een onzeker stress gevoelig en verdrietig mens veranderd in een tevreden blij gelukkig mens lichamelijke klachten voor een groot gedeelte verdwenen weer kunnen genieten . Mijn uitspraak tegen mijn man; kun je je ook zo voelen ?! Rust en vrede in hoofd en lichaam dankzij kundalini yoga en wijze lessen bij Gurbatschan in yogastudio Amersfoort.

Alphons en Anne de Beer

Lachyoga workshop: we gingen met een open mind, onvoorbereid, niet wetende wat ons te wachten stond en we hebben een super leuke en leerzame avond gehad. Leuke mensen ontmoet en Gurbatschan hebben we in ons hart gesloten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Rudy en Ursela Bijlsma

Lachyoga workshop: Gurbatschan gisteren deed ik mee met jouw workshop lachyoga. Wat ik er uit meeneem: lach wat vaker om de dingen die je tegen komt, lachen relativeert. Lach eens in de spiegel naar jezelf. Blaas al je zorgen in een ballon en laat die los. Lach eens wat vaker naar een ander. Breng meer lach in je leven. Als onder andere hypnotherapeut, vind ik dit mooie hypnotische suggesties die door kunnen werken op ons onderbewustzijn.

Wies van Olst

Kundalini yoga & meditatie: Gurbatschan is een zeer inspirerende yogaleraar. Geen enkele les is hetzelfde. Altijd enerverend, met passie, humor en een groot enthousiasme gegeven. Dikwijls passeren er verhalen uit de klassieken van yoga en uit zijn eigen (spirituele) ervaring. Dit verrijkte de lessen of de vroege sadhna-ochtenden. Ik heb Gurbatschan leren kennen als een warm persoon die de warmte ook in zijn lessen stopt. Dit uit zich naast inspirerende yogalessen ook in het organiseren van speciale yogasessies rond een bepaald thema (bijvoorbeeld volle maan) of yogaweekenden. Yogaleraar Gurbatschan is uniek.”

Marjolijn Willemsen

“Kundalini yoga & meditatie: Gurbatschan is a great inspirator and a realtime teacher that brings out the best in U. Don’t believe anything I say : experience it.”

Monique Van Der Klugt

Kundalini yoga & meditatie: “Gurbatschan is een zeer inspirerende en ervaren yoga & meditatieleraar. De cursus voelt als een levensles, waar ik heel veel profijt van heb! Ik volg nu 8 jaar yoga & meditatielessen bij Gurbatschan en heb het gevoel dat ik oneindig kan groeien en ontwikkelen. Ik ben zeer dankbaar deze “wijze” lessen te mogen volgen.”

Mark Gruijters

“Lachyoga workshop: een heel gemoedelijke sfeer die Gurbatschan met zijn lachworkshop weet te creëren, je ziet onze gezichten in de loop van de avond ontspannen en ik merk dat ik van binnenuit ga glimlachen. Wat ontzettend leuk om dit in een groep te doen!”

Maryska Snijders

“Volle maan meditatie: mijn eerste volle maanmeditatie was met 1 woord onvergetelijk! Het in een cirkel zitten met elkaars handen vast gaf me een gevoel van verbondenheid. Het doorgeven en ontvangen van energie tijdens het zingen van de bijzonder krachtige mantra gaf me een ongekende ervaring van reiniging, ruimte en heling. Alles danste in mij en door ons heen. Ik voel me nu nog dankbaar en opgeladen met levendige energie.”

Fleur

“Kundalini yoga & meditatie: tijdens de yogalessen zegt Gurbatschan vaak ‘geloof niets van wat ik zeg maar ga het zelf ervaren’.
Samen mediteren onder de invloed van de volle maan, het is een fantastische ervaring. De energie was voelbaar van mijn kruin tot mijn tenen. Ik ben weer opgeladen, relaxed en voel me vol liefde. Het is ook bijzonder om te ervaren dat je tijdens het mediteren één wordt met de hele groep. Als toch eens alle mensen op aarde 31 minuten zouden mediteren tijdens de volle maan……”

Marlies

“Volle maan meditatie: donderdag voor het eerst een maanmeditatie meegemaakt bij Gurbatschan.
Het was een bijzondere ervaring om de mantra die we zongen rond te horen gaan  in de groep en de individuele stemmen van alle deelnemers ook te horen. Je krijgt energie van elkaar en geeft het weer door. Gedurende een half uur vormden  we als het ware een rondgaande ketting van klanken.  Ik stelde me  op het laatst voor dat het een soort  cirkelvormig lint  van maanlicht was dat we met zn allen creëerden. Tegen het einde had ik een erg warm hoofd. Dat komt denk ik door de energie die je krijgt. De meeste mensen hadden wel langer door willen gaan. Na afloop konden we onze ervaringen delen, kregen we heerlijke thee en je voelt je zóóó heerlijk ontspannen.”

Elisabeth

“Kundalini yoga & meditatie: heeft mij een beter leven gegeven ! Geen stress en tevreden in mijn lijf en hoofd! Doe regelmatig de diepe ademhaling voel me daar erg goed bij!”

Lidy Melkert