De vuurademhaling

(naar oeroud Indiaas yogi’s geheim)

In je dagelijkse leven ben je bewust of onbewust bezig met ademen. Wat voor activiteiten je ook doet of dat je helemaal niets doet, maar één ding is zeker: je blijft ademen! Zelfs tijdens je slaap adem je ook. Je ademt eigenlijk non-stop want ademen is leven! Stel dat je niet meer zou ademen dan noemen wij dat die persoon niet meer in leven is oftewel dood is.

Heb je last van weinig energie, stress, bezorgdheid, vermoeidheid?
Adem je kort en oppervlakkig? Dan is deze techniek echt een ondersteuning voor je!

Er valt veel te vertellen over ademen, over goed en slecht ademen en hoe je dat beter kan doen. In dit artikel ga ik je vertellen over de bijzondere techniek van vuurademhaling. Deze techniek wordt doelgericht toegepast in de meesterlijk vorm van yoga “Kundalini Yoga” die ik vanuit mijn hart onderwijs aan ondernemende vrouwen en toepas in mijn ontspanningstrainingen.
Wat is vuurademhaling? Dat is een snelle buikademhaling waarbij de focus op het navelpunt ligt. Je doet één à twee ademhalingen per seconde, er is geen pauze tussen de in- en uitademing. Je gebruikt je buik als een soort blaasbalg. De vuurademhaling is reinigend en bloedzuiverend, het effect op lichaam en geest is geweldig. Als vrouw mag je deze techniek niet toepassen tijdens de menstruatie of zwangerschap, jij dient hem dan te vervangen door de lange diepe ademhaling.

Voordelen:
• Het reinigt je bloed in 3 minuten. Hierdoor krijg je meer energie in je lichaam.
• Het versterkt je zenuwstelsel. Je zult je sterker gaan voelen.
• Door dit regelmatig te doen, ontwikkelt zich veel energie die je kan gebruiken om je doelen te bereiken.
• Je krijgt een nieuwe balans en hierdoor kan je je grenzen makkelijker verleggen.
• Je stressfactor zal dalen en je gaat met plezier je leven leiden.

Het is belangrijk dat je dit onder begeleiding van een professionele yogaspecialist beoefent. Ik kan je natuurlijk helpen en begeleiden om deze techniek op de juiste manier te doen en je helpen in je eigen groeiproces.

Mocht je behoefte hebben aan een vrijblijvend gratis persoonlijk consult, neem dan contact met mij op! Ik zal je verder helpen.

Als je dit artikel waardevol vindt, dan wil ik je verzoeken het graag delen in jouw netwerk zodat er meer mensen van kunnen profiteren.

Ik nodig je uit voor een kennismakingsworkshop “Ontspanning”. Deze workshop bestaat uit een combinatie van Kundalini yoga, mantra meditatie en klankhealing met gebruikmaking van verschillende instrumenten.

Voor een GRATIS workshop ONTSPANNING: MELD AAN!

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Yogaspecialist Gurbatschan
Méér energie en diepe ontspanning