Er is een duidelijk verband tussen de meditaties en een specifieke tijdsduur

Wat er gebeurt tijdens een meditatie is afhankelijk van de tijdsduur dat je deze uitvoert. Lees hieronder welk effect je kan bereiken met 3 minuten, 11 minuten, 22 minuten, 31 minuten, 62 minuten en 2.5 uur.

3 minuten meditatie beïnvloedt het magnetische veld (AURA), de circulatie en de stabiliteit van het bloed.
11 minuten meditatie begint veranderingen teweeg te brengen in de zenuwen en het klier systeem.
22 minuten meditatie brengt de drie minds (positief, negatief en neutraal) in evenwicht, en ze beginnen samen te werken.
31 minuten meditatie staat de klieren, de adem en de concentratie toe al de cellen en ritmes van het lichaam te beïnvloeden. Het laat de geest van de meditatie de 3 guna’s beïnvloeden, en alle 31 tattva’s en alle lagen van de projectie van de mind.
62 minuten meditatie verandert de grijze materie in de hersenen. De onderbewuste “schaduw mind” en de projectie naar buiten worden geïntegreerd.
2-1/2 uur meditatie verandert de geest in zijn co-relatie met het omringende magnetisch veld zo dat de onderbewuste mind stevig vastgehouden wordt in het nieuwe patroon door de omringende universele mind.

Ruim aanbod in Amersfoort

Ik geef wekelijks Kundalini yoga & meditatie-lessen en Aerial yoga (yoga in een hangende doek) en verder geef ik verschillende workshops zoals gong- en klankschalen healingconcert, kristallen klankschalen healingconcert, intuïtieve Indiase massage weekend workshop en LACHYOGA in Amersfoort. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent, ik onderwijs je wat je nodig hebt.

Neem gerust een proefles in yoga en meditatie! Voor informatie klik hier!

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Yogaleraar Gurbatschan
Méér energie en diepe ontspanning