Een tropisch eiland in Amersfoort

Een tropisch eiland in Amersfoort

Met veel plezier ging ik voor de 2e keer naar een klankschalen & healingconcert, gegeven door Gurbatschan. Dit keer gebruikte Gurbatschan kristallen klankschalen. Deze zijn afgestemd op onze 7 chakra’s. Een energetische douche noemt hij het zelf. Het zag er weer prachtig uit, ik word blij als ik binnen kom en om mij heen kijk.

Ik ervaar momenteel verdriet in mijn privé leven, een ouder verloren, relatie verbroken, het is een intense tijd. Hierdoor voel ik me passief en moe. Ik stel dingen uit, heb een lange to-do list en dat maakt mij gestresst.

Eenmaal binnengekomen nestel ik mij op mijn matje, onder mijn dekentje. Een heerlijk begin! Gurbatschan neemt zoals altijd de tijd om ons welkom te heten, en te vertellen wat hij gaat doen. Ik vind dat erg prettig. Een voor een mogen we in de grote klankschaal komen staan voor een kickstart van de rest van de avond. Ik voel de trillingen door mijn lichaam gaan. Terug op mijn matje voel ik dat er iets rondom mijn keel gebeurt. En geloof me; dat was nieuw
voor mij! Ik wist ook niet wat dit betekende.
Tijdens de rest van de avond heb ik me heel fijn kunnen ontspannen en voelde ik die keel.. Wat gebeurde daar? … Er worden prachtige klanken gemaakt, waarbij ik inmiddels 1 favoriet instrument heb; als Gurbatschan die gebruikt, lig ik op een tropische eiland met een cocktail in mijn hand. De Gongs, die ook gebruikt worden, vind ik heel intens. De trilling resoneert door de hele ruimte. Ik voel dat ik echt ontspan! En op het moment dat ik naar de wc moet (jammer, ik wil blijven liggen), blijkt het concert op zijn einde te zijn.

Mieke deelt weer een super lekker kopje thee uit, wat wordt er toch goed en liefdevol voor ons gezorgd. De deelnemers delen hun ervaring en 2 ervaren bezoekers van ‘klankschalen avonden’ hadden nog niet eerder zo’n intense douche gevoeld… Ik zit dus meteen op het goede adres 🙂 Gurbatschan vertelt ons dat ‘moeten plassen’ een goed teken is na zo’n avond, het betekent dat je een goede reiniging gehad hebt. Daarnaast vertelt Gurbatschan, vanwege de vragen van
deelnemers hoe het komt dat de gongs zo intens zijn, en de frequentie van deze instrumenten hoger is dan de frequentie van je eigen mind. Ze zijn afgestemd op het universum. Elke planeet heeft een eigen werking… Ik vind het allemaal heel bijzonder, wil het begrijpen en tegelijkertijd ook niet…

In de nabespreking vertel ik zelf over mijn keel, daar waar je 5e chakra zit.. Waarschijnlijk is daar iets open gegaan, zat daar een blokkade… Eenmaal thuis, de theorie daarbij pakkende, bleek dit erg te kloppen met wat ik voel dat mij te doen staat; namelijk van mezelf laten horen! Ik vond dit erg bijzonder..

De dagen erna voel ik mezelf meer actief worden, ik houd midden in de winter een grote voorjaarsschoonmaak en ik doe de dingen die ik nodig heb op dit moment. Daar waar ik al maanden aan het uitstellen was….

Kom je ook een keer? Ik beloof je; het is het echt waard!

Blog door Nadine Kamer.
Kristallen klankschalen – klank&healingconcert door Gurbatschan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.