Gong en klankschalen meditatie healing concert

Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit ‘ligconcert’. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaleraar Gurbatschan, en doe nieuwe energie op.
Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Wil je meer in harmonie zijn met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met de gong en klankschalen meditatie!

» Wat is het en wat zijn de voordelen?
» Wat kun je verwachten?
» Praktische informatie


Exchange: € 67,- / € 77,-

Eerst volgende mogelijkheid op:

Zondag ………. 2021

van 11.00 – 12.30 uur

Diepe ontspanning

Gong en klankschalen healing meditatie - Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Ontspanning door middel van klank is een geweldige manier om dat te bereiken. De mooie klanken, gecombineerd met de trillingen van deze bijzondere instrumenten, zorgen voor een diepe ontspanning. De gong en klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf en werken in op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Het werkt diep op je onderbewustzijn en zorgt dat oude patronen worden doorbroken.

Innerlijke massage

Doordat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam. Je krijgt als het ware een innerlijke massage en dit brengt je tot rust. Door de mooie klanken houdt je even op met ‘denken’ en kun je loslaten wat je bezig houdt. Echt even een moment voor jezelf.

Uniek trillingspatroon

Alles om ons heen vibreert en is beweging, omdat alles energie is. Alles heeft een uniek trillingspatroon, ook jij en ik. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in zijn eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten hebt, is deze trilling verstoord. Hierin helpen de trillingen van de gong en klankschalen! Eerst zal het lichaam mee trillen met de instrumenten en vervolgens zal het (weer) overgaan in zijn lichaamseigen trillingsfrequentie. En ervaar je weer balans in je lichaam.

Heilzaam voor iedereen

gong en klankschalen meditatie
Naarmate je meer ontspant en meerdere meditaties hebt meegedaan, zul je merken dat je een diepere ontspanning bereikt en je ook meer bewust wordt van de effecten in je lichaam en geest. Hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect. Lichaam en geest komen zo op een natuurlijke manier in evenwicht. Iedereen kan meedoen aan deze meditatie en voor iedereen zullen de effecten voelbaar zijn. Voor mensen die tijdelijk of langdurig stress ondervinden, zullen de effecten nog groter zijn.


Wat kun je verwachten?

Als deelnemer aan de gong en klankschalen meditatie hoef je maar 1 ding te doen: ontspannen. Wij beginnen met de grote klankschaal; daarin gaan wij om de beurt staan om de trillingen te voelen. Daarna kun je gaan liggen of blijf je zitten, wat je zelf fijn vindt. Tijdens de meditatie worden de gong en klankschalen bespeeld en laten we de instrumenten hun werk doen. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans. Na de meditatie drinken we een kopje thee en praten we na over jouw ervaringen.


Praktische informatie:

  • Neem een deken of slaapzak mee
  • Draag gemakkelijk zittende kleding
  • Neem een waterflesje mee
  • Geef je tijdig op in verband met maximum aantal beschikbare plekken

Eerst volgende mogelijkheid op:

Zondag ………. 2021

van 11.00 – 12.30 uur

Exchange: € 67,- / € 77,-