Intuïtieve Indiase massage workshop

Intutieve Indiase massage- Kundalini yogastudio Gurbatschan AmersfoortLeer de technieken van deze authentieke Indiase massage vorm door te vertrouwen op je intuïtie. Gebruik je lichaamsenergie om blokkades te verhelpen en nieuwe energie op te doen! Deze tweedaagse massage workshop wordt gegeven door de ervaren Indiase yogaleraar Gurbatschan.

Wil je leren masseren via je intuïtie? Wil je je verdiepen in het masseren? Wil je leren om energie op te wekken en dit doelgericht te gebruiken? Doe dan mee met de workshop Intuïtieve Indiase massage.

» Wat is Intuïtieve Indiase massage?
» Wat kun je verwachten?
» Wie kan er meedoen?
» Praktische informatie

Eerstvolgende workshop:

Info volgt. Voor vragen, neem contact op.


Wat is Intuïtieve Indiase massage?

Je intuïtie staat centraal bij deze massagetechniek. Je masseert vanuit je gevoel, je hart. Je volgt geen vast ritueel, maar je voelt aan wat nodig is. Je luistert steeds bewust wat je ingegeven wordt. Zo is iedere massage die je geeft uniek. De Indiase massage werkt helend op spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen.

In India groeit iedereen op met intuïtieve massage. Het behoort daar tot het dagelijkse leven en op jonge leeftijd weet je al wat de positieve uitwerking er van is. Intuïtieve Indiase massage is niet moeilijk; iedereen kan het leren door de eenvoud van de uitvoering.

Innerlijke massage

Doordat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam. Je krijgt als het ware een innerlijke massage en dit brengt je tot rust. Door de mooie klanken houdt je even op met ‘denken’ en kun je loslaten wat je bezig houdt. Echt even een moment voor jezelf.


Wat kun je verwachten?

De workshop bevat een deel theorie en een deel praktijk. De praktijk vormt het grootste deel van de workshop. Na het volgen van de workshop kun je een intuïtieve massage aan een ander geven én aan jezelf! Je wordt je bewust van de meest voorkomende spanningsplaatsen. Dit zijn plaatsen in het lichaam waar blokkades en daarmee samenhangend, lichamelijke klachten, veel voorkomen. Je leert tevens energie in je eigen handen op te wekken en deze energie in massages doelgericht te gebruiken.

Naast het leren van de technieken, is er nog een ander doel dat ik voor ogen heb. En dat is het bereiken van een diepe ontspanning tijdens het geven van een massage. Aan jezelf of aan een ander. Tijdens deze ontspanning herstelt je lichaam zich namelijk en verzamel je weer nieuwe kracht. Dit is kenmerkend aan de intuïtieve Indiase massage.


Wie kan meedoen?

Iedereen kan meedoen aan de workshop. Je hoeft nog geen massage ervaring te hebben, maar dit mag natuurlijk wel. De workshop helpt dan je massages te verdiepen.

Aan de workshop kunnen maximaal 8 personen mee doen om genoeg persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Geef je daarom tijdig op!


Praktische informatie

    • Neem een deken of slaapzak mee
    • Draag gemakkelijk zittende kleding
    • Neem een waterflesje mee
    • Neem s.v.p. zelf massage olie mee
    • Geef je tijdig op in verband met maximum aantal beschikbare plekken

Eerstvolgende workshop:

Info volgt. Voor vragen, neem contact op.