GONG- EN KLANKSCHALEN HEALING

50 % korting, geldig tot en met 7 mei 2018

Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Wil je meer in harmonie zijn met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met de gong en klankschalen meditatie!

In onze huidige tijd is een van de grootse problemen die wij ervaren, dat er een grote onrust in ons hoofd is. Dat je alle ballen in de lucht moet houden. Je voelt je verwaarloosd. Je voelt je onzeker, wanhopig, schuldig en moe. Je hebt de hele week gewerkt  en je wilt in het weekend weer bijkomen en bijtanken? Heb je gebrek aan zekerheid, groei, betekenis, liefde en voldoening?

Herken je een van bovengenoemde symptomen?

De impact van een of meer van deze symptomen is heel groot zeker als je gaat denken, voelen en ervaren dat je misschien geen goede vrouw, goede moeder en goede echtgenote bent! Je hebt geen tijd meer voor je vrienden en kennissen; je man en kinderen lijden eronder.

Workshop Gong en klankschalen healing

Als je bij mij komt, dan leer ik je hoe je kan ONTSPANNEN. Je gaat zitten of liggen, of je kunt zelfs in slaap vallen. Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit ‘ligconcert’. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaleraar Gurbatschan, en doe nieuwe energie op.

Diepe ontspanning

Gong en klankschalen healing meditatie - Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Ontspanning door middel van klank is een geweldige manier om dat te bereiken. De mooie klanken, gecombineerd met de trillingen van deze bijzondere instrumenten, zorgen voor een diepe ontspanning. De gong en klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf en werken in op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Het werkt diep op je onderbewustzijn en zorgt dat oude patronen worden doorbroken.

Innerlijke massage

Doordat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam. Je krijgt als het ware een innerlijke massage en dit brengt je tot rust. Door de mooie klanken houdt je even op met ‘denken’ en kun je loslaten wat je bezig houdt. Echt even een moment voor jezelf.

Gong en klankschalen healing meditatie - Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Uniek trillingspatroon

Alles om ons heen vibreert en is beweging, omdat alles energie is. Alles heeft een uniek trillingspatroon, ook jij en ik. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in zijn eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten hebt, is deze trilling verstoord. Hierin helpen de trillingen van de gong en klankschalen! Eerst zal het lichaam mee trillen met de instrumenten en vervolgens zal het (weer) overgaan in zijn lichaamseigen trillingsfrequentie. En ervaar je weer balans in je lichaam.

Heilzaam voor iedereen

gong en klankschalen meditatie
Naarmate je meer ontspant en meerdere meditaties hebt meegedaan, zul je merken dat je een diepere ontspanning bereikt en je ook meer bewust wordt van de effecten in je lichaam en geest. Hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect. Lichaam en geest komen zo op een natuurlijke manier in evenwicht. Iedereen kan meedoen aan deze meditatie en voor iedereen zullen de effecten voelbaar zijn. Voor mensen die tijdelijk of langdurig stress ondervinden, zullen de effecten nog groter zijn.


Wat kun je verwachten?

Als deelnemer aan de gong en klankschalen meditatie hoef je maar 1 ding te doen: ontspannen. Wij beginnen met de grote klankschaal; daarin gaan wij om de beurt staan om de trillingen te voelen. Daarna kun je gaan liggen of blijf je zitten, wat je zelf fijn vindt. Tijdens de meditatie worden de gong en klankschalen bespeeld en laten we de instrumenten hun werk doen. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans. Na de meditatie drinken we een kopje thee en praten we na over jouw ervaringen.


Praktische informatie:

  • Neem een deken of slaapzak mee
  • Draag gemakkelijk zittende kleding
  • Neem een waterflesje mee
  • Geef je tijdig op in verband met maximum aantal beschikbare plekken

Voordelen:

Zodra je de trillingen gaat voelen en de klanken gaat beluisteren gaat healing plaatsvinden, je zal ervaren dat er positieve veranderingen komen. Je zal binnen deze workshop al innerlijke rust, ontspanning en balans proeven. Dat beloof ik je!

Vrijdag 18 mei 2018 van 20.00 tot 22.00 uur

Locatie: Yogastudio Gurbatschan, Zielhorsterweg 85 te Amersfoort

Mijn prijs voor deze workshop is € 67,=

Aanbieding

Deze workshop bied ik je aan voor € 67,= en de 2de persoon helemaal GRATIS.

Let op: tijdelijke aanbieding, geldig tot en met 7 mei 2018.

Ja, ik meld me graag voor 2 personen aan.