Volle maan meditatie

Bij iedere volle maan, dat is één keer per maand, kun je meedoen aan de volle maan meditatie. Deze meditatie is afkomstig uit de traditie van de Kundalini Yoga. Over de hele wereld zijn groepen die juist op dat moment samen mediteren. Doe jij ook mee?

» Waarom mediteren met volle maan?
» Wat kun je verwachten van volle maan meditatie?
» Wie kan er meedoen?
» Praktische informatie

Workshop Agenda

Prijzen workshop

Inschrijven workshop

Eerstvolgende workshop:

Maandag 30 april 2018 van 20.00 – 21.30 uur


Volle maan meditatie - Yogastudio Gurbatschan Amersfoort

Waarom mediteren met volle maan?

De maan heeft een grote invloed op water. Zowel in de zee, het zorgt immers voor eb en vloed, als in ons lichaam. We bestaan immers voor zo’n 70% uit water en onze hersenen zelfs voor 85%.

De maan versterkt je gemoedstoestand. Met volle maan is de maanenergie zeer krachtig. Als je naar de statistieken kijkt, zul je zien dat mensen met volle maan slechter slapen,gewelddadiger zijn, er meer baby’s worden geboren en dat er meer ongelukken gebeuren. Dit is geen toeval.

Doordat de maan versterkt wat er al is, is het heel goed en helend om met volle maan samen te komen en te mediteren. De meditatie zorgt voor een positieve gemoedstoestand wat weer door de maanenergie wordt versterkt. Win win dus.


Wat kun je verwachten?

Bij de Volle maan meditatie zitten we in een kring. We starten met ontspanningsoefeningen uit de Kundalini yoga om tot jezelf te komen. Daarna doen we een aantal houdingen die worden aanbevolen om met volle maan te doen en starten we met de meditatie. De meditatie duurt 31 minuten en heeft een zeer helende werking. Je zult de ervaringen direct waarnemen! Na de meditatie drinken we een kopje thee en praten we na over jouw ervaringen.


Wie kan meedoen?

Iedereen kan meedoen aan de Volle maan meditatie. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Het is geen vaste groep en iedereen is welkom.


Praktische informatie:

Neem een deken of slaapzak mee
Draag gemakkelijk zittende kleding
Neem een waterflesje mee
Geef je tijdig op in verband met maximum aantal beschikbare plekken

Workshop Agenda

Prijzen workshop

Inschrijven workshop