Aerial Yoga workshop Amersfoort

Voel je zo vrij als een vogel met Aerial yoga!

» Wat houdt de Aerial Yoga workshop in?
» Wat zijn de voordelen van Aerial Yoga?
» Wie kan er meedoen?
» Praktische informatie


Exchange: € 67,- / € 77,-

Eerst volgende workshop op:

Zondag ……. van 11.00 – 12.30 uur


Aerial yoga Gurbatschan Amersfoort

Voel je zo vrij als een vogel met Aerial yoga!

Minder zwaartekracht, minder weerstand, eindeloze mogelijkheden en meer plezier. Aan het einde van de training ben je helemaal ontspannen en kun je schommelend nagenieten in je eigen hangmat.


Wat houdt de Aerial Yoga workshop in?

Aerial yoga wordt ook wel anti-gravity yoga genoemd en komt uit New York. Deze yoga oefeningen worden uitgevoerd met behulp van doeken (hangmatten). De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren zich en voel je je fitter. Ideaal voor mensen met rugklachten.


De voordelen van Aerial Yoga workshop

Naast dat Aerial yoga de druk op je lichaam en wervelkolom vermindert, heeft het nog meer voordelen om te beoefenen.

  • Je bouwt je conditie op: je werkt er ook aan om een goede conditie op te bouwen.
  • Je bouwt kracht op: de oefeningen maken je spieren soepeler. Je rekt de spieren op een andere manier en je komt dieper in de houding. Het is eigenlijk een totale work out voor je lichaam. Ook werk je aan je innerlijke kracht en verruim je je geest.
  • Je werkt aan je balans: je hebt alle concentratie nodig om in balans te blijven. Dit maakt je fysiek en mentaal sterker.
  • Je werkt aan je zelfvertrouwen: bijna alle yogahoudingen worden uitgevoerd met een doek, waarbij je los komt van de grond. Dat is best spannend, maar geeft je direct meer zelfvertrouwen wanneer je meegaat in de flow.
  • Je ontspant dieper: bij de omgekeerde houdingen stroomt er vers bloed je hersenen in. Heel gezond. Ook zorgt het doek voor een diepere ontspanning en werkt het therapeutisch bij stress dat zich heeft vastgezet in de rug.
  • Je beleeft heel veel plezier: het spelelement maakt Aerial yoga ontzettend leuk en uitdagend om te doen. Je maakt het kind weer in jezelf wakker en gaat intenser genieten, je laat je angst los en alles wordt lichter en makkelijker.

Wie kan er meedoen aan Aerial yoga workshop?

Iedereen kan meedoen aan Aerial yoga. Je hoeft zelfs nog geen yoga ervaring te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn. Doordat het echt een nieuwe vorm van yoga is, is het zeer geschikt voor beginnende en (ver)gevorderde yogi’s.


Praktische informatie:

  • Een legging is prettiger dan een loszittende broek
  • Draag svp een shirt met mouwtjes lang of kort, dit voor je eigen comfort, maar ook voor hygiëne, ook om de doeken schoon te houden. Oksels komen veel in aanraking met de doeken.
  • Neem een waterflesje mee
  • Geef je tijdig op in verband met maximum aantal beschikbare 9 plekken

Bewaren


Eerst volgende workshop op:

Zondag ……. van 11.00 – 12.30 uur

Exchange: € 67,- / € 77,-