Soorten Yoga, meditatie en healing


Kundalini yoga en meditatie

Ben je op zoek naar ontspanning en tegelijkertijd naar meer levenskracht en veerkracht? Wil je meer in harmonie zijn met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met de wekelijkse trainingen Kundalini yoga & meditatie. Kundalini yoga is één van de meest krachtige en veelzijdige vormen van yoga. Kundalini is levenskracht, het is de levenslust, de creativiteit en de veerkracht van de mens. Kundalini is de voorraad actie, uitstraling en bewustzijn in ieder van ons. Het doen van Kundalini yoga & meditatie ontwaakt en ontwikkelt deze krachten op een uitgebalanceerde manier.


Aerial Yoga

Aerial yoga wordt ook wel anti-gravity yoga genoemd en komt uit New York. Deze yoga oefeningen worden uitgevoerd met behulp van doeken (hangmatten). De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren zich en voel je je fitter.


Lachyoga

Lachyoga is ontwikkeld door de Indiase dokter Madan Kataria. Het is een eenvoudig en krachtig concept waarbij je lacht om het lachen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het voor je hersenen niet uitmaakt of je echt lacht of doet alsof. In beide gevallen daalt het aantal stresshormonen in je bloed. Daarom is lachen zo gezond!


Gong en klankschalen meditatie

Doordat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam. Je krijgt als het ware een innerlijke massage en dit brengt je tot rust. Door de mooie klanken houdt je even op met ‘denken’ en kun je loslaten wat je bezig houdt. Echt even een moment voor jezelf. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaleraar Gurbatschan, en doe nieuwe energie op.


Kristallen klankschalen en gong meditatie

Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit healing workshop. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaleraar Gurbatschan, en doe nieuwe energie op. De kristallen klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf en werken in op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Het werkt diep op je onderbewustzijn en zorgt dat oude patronen worden doorbroken.


Intuïtieve Indiase massage

Je intuïtie staat centraal bij deze massagetechniek. Je masseert vanuit je gevoel, je hart. Je volgt geen vast ritueel, maar je voelt aan wat nodig is. Je luistert steeds bewust wat je ingegeven wordt. Zo is iedere massage die je geeft uniek. De Indiase massage werkt helend op spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Leer de technieken van deze authentieke Indiase massage vorm door te vertrouwen op je intuïtie.


Volle maan meditatie healing

Bij iedere volle maan kun je meedoen aan de volle maan meditatie. Deze meditatie is afkomstig uit de traditie van de Kundalini Yoga. Over de hele wereld zijn groepen die juist op dat moment samen mediteren. Bij de Volle maan meditatie zitten we in een kring. We starten met ontspanningsoefeningen uit de Kundalini yoga om tot jezelf te komen. Daarna doen we een aantal houdingen die worden aanbevolen om met volle maan te doen en starten we met de meditatie. De meditatie heeft een zeer helende werking. Je zult de ervaringen direct waarnemen!


Mantra muziek

Het woord Mantra is uit de Indiase taal “Sanskrit” en bestaat uit 2 lettergrepen: MAN en TRA. MAN betekent de geest (mind) en TRA betekent een bepaalde golf van geluid of trillingen. Deze bijzondere teksten zijn uitgesproken door de goeroes, de meesters, die in een hoger bewustzijn zijn; deze teksten zijn er om ons te helpen. Deze teksten hebben een hoge frequentie en door ze op een bepaalde manier te zingen hebben ze een helende uitwerking op ons.


Online yoga

Wil je thuis ook yoga beoefenen om nog beter ontspanning en rust in jezelf te vinden? Dat kan nu met de online trainingen van Yogastudio Gurbatschan! Voor een bedrag minder dan een kopje koffie of thee heb je iedere dag een yogaspecialist in huis die je door de krachtige Kundalini yoga en meditaties begeleid. Deze yoga trainingen zijn ideaal om elke dag meer energie en diepe ontspanning te ervaren, zodat je stress verminderd en fysiek sterker en vitaler kan worden.

Workshop Agenda

Prijzen workshop